Verzending vanaf € 9,50
Geleverd in 3 werkdagen
Veilig winkelen

Bestelling

Advies en hulp bij kiezen

We geven graag advies zodat jij een geschikt materiaal voor je project vindt. Je kunt ons bellen of mailen met je vraag.

Wil je zelf rondkijken? Gebruik dan onze filtertool om geschikte materialen te vinden. Selecteer bijvoorbeeld de afmeting van je laser en de materiaaldikte die je nodig hebt. Wil je een voorraadje verschillende materialen hebben? kijk dan eens bij onze paketten. Speciaal samengesteld voor fablabs, scholen en creatieve studio’s.

Bestelling plaatsen

Bestellen gaat snel en simpel. Na je keuze kun je online afrekenen en krijg je een bestelbevestiging gemailt. Daarna houden we je op de hoogte over de verzending en verwachte leverdatum.

Bestelling wijzigen of annuleren

Wijzigen of annuleren kort na je bestelling is geen probleem. Vanaf het moment dat wij je order gaan verzamelen is dit echter niet meer mogelijk. Wil je een wijziging doorgeven? Bel ons dan zo snel mogelijk op.

Voorraad

Wij houden alle materialen die we verkopen ruim op voorraad. Het komt dus zelden voor dat we níet direct kunnen leveren. Mocht dit toch een keertje voorkomen dan brengen we je snel op de hoogte. Je kunt dan kiezen om de bestelling te annuleren, een alternatief materiaal te kiezen, of om te wachten op de levering.