Verzending vanaf € 9,50
Geleverd in 3 werkdagen
Veilig winkelen

Retouren en service

Ik wil mijn materiaal retourneren of ruilen

Je product voldoet niet aan je verwachtingen? Dan kun je het binnen 30 dagen na aankoop terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag teruggestort inclusief de verzendkosten naar jou. De verzendkosten terug naar ons betaal je zelf.

Let op dat je materialen alleen kunt retourneren als ze onbeschadigd en onbewerkt zijn. Ook delen van materialen kunnen we niet terugnemen.

Het retourproces

Wil je een materiaal of een hele order retourneren, stuur dan een mailtje naar info@lasersheets.nl vermeld daarbij:

  • het ordernummer
  • welke materialen je wilt retourneren en welke hoeveelheden
  • de reden van retourneren

Pakket beschadigd

Wordt een pakket geleverd maar is het beschadigd? Neem het dan niet aan. De bezorger zorgt voor retournering en wij kunnen de bestelling snel opnieuw verzenden. Uiteraard zonder extra kosten.

Mijn materiaal is beschadigd

Is het pakket heel aangekomen maar bevat het materiaal beschadigingen? Dat is niet de bedoeling. Wij zorgen voor een vervangend materiaal, zonder extra kosten. Let op dat er bepaalde eigenschappen van materialen zijn die niet onder beschadigingen vallen.

  • Knoesten en proppen in multiplex platen. Hout is een natuurproduct en bevat oneffenheden. De multiplex-kwaliteit bepaald welke mate van ‘ongeregeldheden’ tolereerbaar zijn. Op de productpagina’s staat meer uitgelegd over de kwaliteiten.
  • Kleine gaten in de laagvulling van multiplex platen.
  • Afwijkende plaatdikte, zolang het binnen de diktetolerantie valt. Veel materialen kunnen variëren in dikte. Dat is een gevolg van de manier waarop ze gemaakt worden. Op de pagina met uitleg van een materiaal staat welke afwijkingen wij toelaten.
  • Krasjes en andere kleine beschadigingen op materialen zonder beschermfolie. Sommige materialen, zoals polyacetaal, worden vanuit de fabriek zonder beschermfolie geleverd. Hierdoor kan het materiaal krasjes en andere beschadigingen bevatten. Deze materialen zijn vooral voor technische toepassingen geschikt waarbij dit niet erg is. Wil je een materiaal voor esthetische toepassingen, kies dan een materiaal mét beschermfolie.
  • Kromme platen (in alle redelijkheid). Sommige materialen kunnen kromtrekken door snelle veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. In de meeste gevallen trekken ze weer recht wanneer ze een paar dagen in een constant klimaat hebben gelegen.

Materialen met zulke eigenschappen kunnen we niet vervangen. Je kunt ze natuurlijk wel retourneren.

Om een materiaal te laten vervangen kun je ons retourproces volgen. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, uiteraard zonder extra kosten.

Mijn order is incompleet geleverd

Missen er producten in je bestelling? Dat gaan we uiteraard voor je oplossen.