Verzending vanaf € 9,50
Geleverd in 3 werkdagen
Veilig winkelen

Verzending en bezorging

We houden je op de hoogte van je bestelling.

Zodra je bestelling betaald is ontvang je van ons een orderbevestiging per email. Daarna ontvang je een verzendbevestiging per email zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten. Dit is meestal in de avond vóór de dag dat je de bestelling ontvangt. In de verzendbevestiging vind je ook een track & trace link.

Levertijd

Nadat je bestelt zorgen wij dat de producten binnen drie werkdagen bij jou zijn. Dus als je maandag besteld ontvang je donderdag je pakket. In sommige gevallen gaat het sneller. Je kunt die snelheid niet beïnvloeden, maar neem gerust contact op om te informeren naar de verwachte leverdatum.

Bezorging

Wij verzenden met UPS. Op de meeste adressen bezorgt UPS één werkdag na verzending. Op de track&trace pagina zie je de verwachte aankomstdatum en tijd.

Zware pakketten

Plaatmaterialen kunnen aardig zwaar zijn. Wordt een zending te zwaar dan splitsen wij ‘m op in meerdere pakketten. Het kan dus zijn dat je verschillende zendingen van ons ontvangt.

Pakket niet ontvangen & overige vragen

Je verwacht een pakket maar het is niet geleverd. Dat is vervelend. Er zijn een paar dingen die je kunt checken:

  • Check de track & trace link uit de verzendbevestiging. Controleer of de bezorgtijd wellicht is aangepast.
  • Check het bezorgadres. Is het adres juist?
  • Check de brievenbus. Misschien is het pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Je krijgt daarvan een niet-thuis bericht in de brievenbus.
  • Nog niet gevonden? Neem contact op en we gaan voor je op zoek.